BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws, Samenleving

Fakkeltocht 11 novemberherdenking

Fakkeltocht 11 novemberherdenking
Foto : Wilfried Dujardin
Het gemeentebestuur van Kuurne en het gemeentelijk Leieslagcomité Kuurne nodigen alle belangstellenden uit om op vrijdag 10 november 2017 deel te nemen aan de vredestocht en herdenkingsplechtigheid n.a.v. 11 november. Programma : •       19.00 uur – start op hoeve Vandewalle Kuurne •       19.30 uur – herdenking op de begraafplaats aan de graven van de oud-strijders. •       20.00 uur – soep voor alle aanwezigen Met de medewerking van: – Pastorale Eenheid Kuurne – Vrijzinnig Centrum Mozaïek vzw – Moskee Atakwa Kortrijk – Evangelische Kerk Kuurne

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 oktober 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws, Samenleving