BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Dode en zwaargewonde bij motorongeval in Lendelede

Dode en zwaargewonde bij motorongeval in Lendelede
Foto: NDZ
Bij een zwaar verkeersongeval aan de Kortrijksestraat zijn zondagmorgen een dode en een zwaargewonde gevallen. Dat gebeurde toen de motor de Kortrijksestraat volgde richting Sint-Katharina en in een lichte bocht de controle over het stuur verloor en in de grasberm belandde, om uiteindelijk tot stilstand te komen tegen een duiker. Voor één van beiden kwam alle hulp te laat, zijn passagier werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Het Parket stuurde een verkeersdeskundige en een wetsdokter ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval was de weg tussen Lendelede en Sint-Katharina gedurende verschillende uren afgesloten. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 november 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen