BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Jonge vrouw overleden bij ongeval

Jonge vrouw overleden bij ongeval
Foto : PSD
Dinsdagmorgen verloor een 24 jarige vrouw de controle over het stuur van haar wagen in de Melanedreef in Houthulst toen ze onderweg was naar haar werk in Gits. Om een nog onbekende reden kwam de jonge vrouw rond 7 uur naast de rijbaan terecht en reed met hoge snelheid tegen een boom. Het ongeval gebeurde op amper een kilometer van haar woonplaats. Haar wagen kwam tot stilstand in een voortuin van een woning. Hoewel de hulpdiensten zeer vlug ter plaatse waren kwam alle hulp te laat, bij de hevige klap was de vrouw overleden. Of het winterweer mogelijk oorzaak is van het ongeval zal een verder onderzoek door het parket moeten uitwijzen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 november 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en