BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw zwaargewond aan op-en-afrittencomplex van de E40 te Middelkerke

Vrouw zwaar gewond aan op-en-afrittencomplex van de E40 te Middelkerke
Foto: PSD
Aan het op-en-afrittencomplex van de E40 te Middelkerke botsten vrijdagavond twee wagen met elkaar waarbij een vrouw zwaargewond geraakte. De brandweer van Leke en Middelkerke diende de vrouw uit het voertuig te bevrijden. In de andere wagen, een BMW, vielen twee lichtgewonden. Het ongeval gebeurde vrijdag rond 17 uur op de Diksmuideseweg ter hoogte van de op-en-afrittencomplex. De vrouw had net de afrit genomen en reed richting Diksmuide. Vermoedelijk heeft ze de BMW niet gezien aankomen. De Diksmuideseweg was richting Slijpe en de oprit richting Calais afgesloten voor alle verkeer. De vrouw werd onder begeleiding van de MUG team over gebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 november 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen