BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Verlies van lading aardappelen en rode kool in Ieper

Verlies van lading aardappelen en rode kool in Ieper
Foto: FVL
Vandaag moest de brandweer van Ieper 2 x uitrukken voor een verlies van lading. Deze namiddag was dat het geval in de Ruuschaartstraat, waar in een bocht een deel van een lading aardappelen op het wegdek terechtkwam en de brandweer moest tussenkomen om het wegdek te reinigen. Deze avond was er opnieuw een oproep voor een verlies van lading, dit keer was een landbouwer een 3 tot 4-tal kisten rode kool verloren op de Kemmelseweg te Ieper. De brandweer had de handen vol met het opruimen van de rode kolen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen