BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat op oudejaar van de weg en beland tegen verlichtingspaal

Wagen gaat op oudejaar van de weg en beland tegen verlichtingspaal
Foto: FVL
Op de laatste dag van 2017 kwam de Citroën van een jonge vrouw ter hoogte van de afrit Wervik op de A19 tegen de vangrail terecht waarop de wagen over de vaingrail tegen een verlichtingspaal tot stilstand kwam. De brandweer moest de vrouw uit haar wagen bevrijden, ze werd gewond, maar niet levensgevaarlijk naar het ziekenhuis overgebracht. Haar baby die in een Maxi-Cosi op de passagierszetel stond, bleef gelukkig ongedeerd. De afrit Wervik van de A19 bleef tot na de takelwerken afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen