BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Net aangekochte wagen brandt uit op de afrit E17 in Waregem

Net aangekochte wagen brandt uit op de afrit E17 in Waregem
Foto: NDZ
Op de afrit van de E17 in Waregem is maandagavond een VW Polo volledig uitgebrand. De bestuurder had de wagen net gekocht en maakte een testritje naar Waregem, toen het aan het eind van de afrit verkeerd liep. “Plots merkte ik dat de wagen vuur had gevat, ik kon nog wat spullen uit de wagen halen en mezelf in veiligheid brengen”, getuigde de man. De brandweer was snel ter plaatse, maar bij hun aankomst stond de wagen reeds in lichterlaaie. De bestuurder, een jongeman uit Zwevegem, kwam er met de schrik vanaf. Meteen ontstond op de afrit een serieuze file van wagens die allemaal de afrit wilden nemen. Meer dan waarschijnlijk ligt een technisch defect aan de oorzaak van de brand.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 januari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws
Waregem verwelkomt 40.000ste inwoner

Waregem verwelkomt 40.000ste inwoner

WAREGEM – Het stadsbestuur verwelkomt officieel zijn 40.000ste inwoner. Hiermee bevestigt Waregem zijn positie als vijfde grootste stad van West-Vlaanderen. Benjamin De Landtsheer en Chelsey