BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat in Gullegem overkop na botsing

Wagen gaat in Gullegem overkop na botsing
Foto: NDZ
Bij een verkeersongeval in de Rederijkerstraat is zondagavond de bestuurder van een Peugeot 207 gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen de man de Rederijkerstraat volgde richting Kerkstraat, maar op zeker ogenblik een geparkeerd voertuig aanreed. Daardoor sloeg het voertuig overkop en kwam op zijn dak tot stilstand. Brandweer, ziekenwagen en een MUG-team kwamen ter plaatse. De man werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd en gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was er een tijdlang geen verkeer mogelijk in de Rederijkerstraat.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 februari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo