BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Jonge bestuurder knalt met wagen tegen elektriciteitspaal

Foto JOS
Foto JOS
Donderdagavond deed zich langs de Dadizeelsestraat in Moorslede een zwaar verkeersongeval voor. Een 20-jarige bestuurder verloor er om een nog onbekende reden de controle over het stuur van zijn wagen en smakte daardoor tegen een elektriciteitspaal.  Door de klap die dit met zich meebracht knakte de paal af. Als bij wonder bleef de jonge bestuurder ongedeerd. Gezien door het afknakken van de paal diverse elektriciteitsdraden op de rijweg waren terecht gekomen werd uit voorzorg de straat afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen