BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Nieuw Q8-tankstation in Knokke haalt inspiratie uit strandcabine

000 knokke Q8kopie Vuurtorens en typische strandcabines vormden de inspiratie voor het vernieuwde Q8-tankstation aan de Natiënlaan in Knokke. Achter deze speciale kustarchitectuur schuilen bovendien de nieuwste duurzame energie-oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Het gerenoveerde tankstation, dat op 17 april laatstleden officieel zijn deuren opende, maakt meteen duidelijk hoe Q8 de toekomst ziet.  Het waren Fadel Al Faraj, Managing Director Q8 Northwest Europe, burgemeester graaf Leopold Lippens en Sarah Pillen, Performance & Operations Manager Q8 Northwest Europe die dinsdag officieel het vernieuwde Q8-tankstation met Shop & Go, Panos en Nespresso langs de belangrijkste invalsweg van Knokke mochten openen.  De site kende de laatste jaren al een grondige make-over, en het verouderde benzinestation kon niet achterblijven. In samenspraak met de stad Knokke werd het tankstation gerenoveerd conform design en architectuur van de omgeving.  Kenmerkend voor het nieuwe tankstation is het schuine dak, dat een beschutting vormt voor de benzinepompen en de toegang tot het shopgebouw. Deze elegante eenheid creëert instant rust en straalt zelfs een relaxte vakantiesfeer uit. Het witte, zachtjes hellende luifeldak tekent ook voor een zachte overgang tussen de nieuwe en hogere appartementsgebouwen langs de Natiënlaan en de bestaande woningen aan de zuidzijde, op de hoek met de Nieuwstraat. De gedeeltelijke beglazing van het luifeldak laat een zee van licht toe in de shopruimte, wat de ruimtelijkheid nog versterkt.   Q8 biedt in Knokke een brede service aan haar klanten. Naast een volledig vernieuwd tankstation, kunnen de klanten 7 dagen op 7, van 6 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds terecht in de volledig nieuwe Shop&Go, Panos en Nespresso te Duinenwater aan het tankstation.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 april 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws