BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Ambiance in de boomgaard

ambiance in de boomgaard
Foto : NGS
Afgelopen weekend was het weer gezelligheid troef bij het fruitbedrijf van Els en Arne Lambrecht-Baart langs de Leiegoeddreef in Sint-Eloois-Vijve. Onder een stralende zon werden de poorten van het bedrijf geopend om het 10 jarig bestaan te vieren in de aanwezigheid van groot en klein, jong en oud. Er was voor ieder wat wils. Zo waren er rondleidingen, al dan niet op een ludieke manier, zowel te voet of met de feestkar door het bedrijf en de boomgaard. Je kon zeepbellen maken van superklein tot supergroot. Wie wou kon deelnemen aan een hindernissenparcours met kruiwagens of springende koeien. Tussen de appel-en perenbomen kon je genieten van alle lekkers uit de tearoom waarvan het lekkere appelbiertje zeker niet vergeten mocht worden.
Piloten Rally van Ieper 2024

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 mei 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving