BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening

Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening
Foto: NDZ
Bij de Gullegemse brandweer ging vandaag de Dag van de hulpverlening door. Heel wat bezoekers zakten af naar de brandweerkazerne aan de Hondschotestraat en woonden de verschillende demonstraties bij. Zo werd aan het begin van de namiddag een demonstratie gegeven door het klimteam, moest er een gekneld slachtoffer uit een voertuig bevrijd worden en kwam een MUG-helikopter hulp bieden bij een gewond slachtoffer op de openbare weg. Tijdens de slotdemo werd gedemonstreerd hoe je een brandende frietpot blust of een beginnende brand te lijf gaat met een poederblusser. Tussendoor kon genoten worden van een natje en een droogje en konden ook de allerkleinsten zich uitleven op het springkasteel of zich brandweerman wanen in het blushuisje. De dag werd afgesloten met een optreden van covergroep “The Gambits”. Vrijdagavond- , zaterdag en ook zondag gaat ook de traditionele groeten- en fruitkaarting door.
Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening
Foto: NDZ
Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening
Foto: NDZ
Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening
Foto: NDZ
Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening
Foto: NDZ
Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening
Foto: NDZ
Gullegemse brandweer organiseert met succes de dag van de hulpverlening
Foto: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 juni 2018
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws