BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

De kampioenen pakken uit met nieuwe strip waarin er opnieuw heel wat verkeerdelijk afoopt

000 FCK99_Coverkopie Boma heeft hevige ruzie met Carmen en besluit haar te vervangen door een kuisrobot. Het nieuwste Japanse snufje. Carmen zit nu zonder werk, maar dankzij Xavier raakt ze aan een baan als poetsvrouw in de kazerne. Kolonel Van de Sijpe krijgt vanuit Brussel te horen dat zijn kazerne zal worden doorgelicht. Allerlei experten strijken neer en finaal produceert het doorlichtingsbureau een rapport, waaruit blijkt dat er heel wat moet veranderen. Een computer in Brussel berekent wie voor welke baan is geschikt. En wat blijkt: volgens ingewikkelde computerberekeningen zou Carmen Waterslaeghers het meest geschikt zijn als kolonel. Van de Sijpe wordt gedegradeerd. Carmen als kolonel, dat ziet Xavier, die als gepensioneerde nog een paar dagen per week komt bijklussen, helemaal niet zitten. Intussen richt de kuisrobot van Boma de grootste rampen aan. Boma roept Markske en Maurice te hulp. Die proberen het ding onder controle te krijgen. Maar de robot komt in opstand… Op onze redactie hebben we enkele exemplaren van dit nieuwe stripverhaal liggen.  Wie ons kan vertellen hoe de naam luidt van het hondje van Carmen Waterslaegers kan ons dit doormailen en maakt kans op één van deze exemplaren.  Mail je antwoordt samen met je naam en adres door naar ikwildestripvanfcdekampioenen@belgischeradiounie.be en wie weet wordt jij één van onze winnaars!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juli 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden