BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Primeur in Kuurns gemeentehuis …Gouden bruiloft via live stream te volgen in Duitsland

Foto NSK
Foto NSK
Zondagmorgen was het een bijzondere dag voor het echtpaar Eric Callens en Rosa De Rycke gezien ze hun gouden bruiloft vierden.  Voor aleer het feest aan te vangen werden Eric en Rosa eerst ontvangen op het Kuurnse gemeentehuis.  Hun dochter Tiny die momenteel in Duitsland verblijft was echter de grote afwezige op deze ontvangst, maar zowel de Orde van de Ezel als het gemeentebestuur lieten dit niet zomaar voorbij gaan.  Speciaal voor deze gelegenheid werd in de trouwzaal van het gemeentehuis een live stream verbinding voorzien zodat Tiny in haar verblijfplaats in Duitsland de ganse plechtigheid kon meebeleven en zelf actief er kon aan deelnemen.  Meteen een primeur voor zowel de orde als het gemeentebestuur die nog nooit eerder een evenement die plaatsvond in het gemeentehuis streamden.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 augustus 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws