BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnse cultuurprijs gaat dit jaar naar de Kinderfoor

Foto NSK
Foto NSK
Vrijdagavond is in de Sint-Pieterszaal de winnaar bekend gemaakt van de Kuurnse cultuurprijs 2018.  Het was meteen de tiende keer dat deze prijs  werd uitgereikt in zijn bestaan.  De genomineerden dit jaar waren de Artmarkt, Vlaggengroep Agerato, de Ommeganck gezellen en de Kinderfoor.   Uit deze vier kanshebbers werd door de jury het tweejaarlijkse evenement ‘kinderfoor’ weerhouden die op en rond het Kuurnse Marktplein plaatsvindt.  Naast de eer is er aan deze cultuurprijs ook een bedrag van 1000 euro verbonden die de vereniging krijgt.  Vorig jaar nog ging de cultuurprijs naar Karikaturist – Cartoonist Nesten die er helaas bij deze uitreiking niet kon bij zijn wegens gezondheidsredenen en opgenomen is in het ziekenhuis.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 september 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving