BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Sint-Jorisschool Menen geëvacueerd na verdachte geur

Sint-Jorisschool Menen geëvacueerd na verdachte geur Maandagvoormiddag werden alle 730 leerlingen, leerkrachten en personeel van de Sint-Jorisschool in de Fabiolalaan te menen geëvacueerd nadat er op de 2de verdieping een eigenaardige geur werd waargenomen. Iemand dacht ook een kortsluiting te hebben gezien, maar dit bleek loos alarm. De opgeroepen brandweer kon geen brandhaard vaststellen. Volgens de directie zou bij het opwarmen van kookpotten een sterke geur vrijgekomen zijn die zich via de dampkap tot op het tweede verdiep had verspreid. De geur zou afkomstig zijn van een product waarmee kookpotten worden gereinigd en blijkbaar werden deze potten onvoldoende gespoeld. Na controle door de brandweer konden alle leerlingen, leerkrachten en personeel terug naar school.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 november 2018
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de