BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Zoekactie van de Cel Vermiste Personen in Wielsbeke

Zoekactie van de Cel Vermiste Personen in Wielsbeke
Foto: FVL
Na uren werk zijn duikers van de Civiele Bescherming er in geslaagd een wagen van onder het slijk uit de Leie te halen te Wielsbeke. Het zou gaan om de Volkswagen Golf van de toen 45-jarige Filip Migneau die op 24 februari 2014 omstreeks 20u15 naar zijn werk is vertrokken te Kruishoutem, maar daar nooit is aangekomen. In de wagen die gisteren uit het water is gehaald in Sint-Baafs-Vijve zaten menselijke resten. Woensdag worden nog 2 wagens uit het water gehaald. Woensdagvoormiddag werd ook in Lauwe reeds een gestolen wagen van het merk Peugot bovengehaald. Daar werden in eerste instantie geen lichamen aangetroffen in de wagen. De bergingswerken zijn het gevolg van een scan van de bodem met een sonarboot van de Leie door politie en Civiele Bescherming op 16 oktober.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 november 2018
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws