BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

SAVE-Charter ondertekend door gemeente Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
In navolging van Lendelede en Kortrijk heeft nu ook de gemeente Kuurne als laatste gemeente binnen de politiezone Vlas het SAVE-Charter ondertekend.  Het was burgemeester Francis Benoit en schepen voor mobiliteit Francis Watteeuw die samen met hoofdinspecteur Bjorn Bouckaert van de PZ Vlas en Paul Vande Walle van de vereniging van ouders van verongelukte kinderen het charter ondertekenden.   Daarmee is Kuurne meteen de 101 ste Vlaamse gemeente die het charter ondertekend.  Met de ondertekening van het charter wil Kuurne een duidelijk signaal geven dat de gemeente zich verder wil gaan inzetten voor meer verkeersveiligheid.  De voorbije legislatuur heeft Kuurne reeds fors ingezet op de fiets en deze koers wil de gemeente verder blijven varen om het fietsen verder aantrekkelijker en veiliger te maken op hun grondgebied, met extra aandacht voor de schoolomgevingen in het centrum in het bijzonder  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 december 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op