BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving, Sport

Laureaten trofee voor sportverdiensten 2018 van de gemeente Kuurne gekend

Foto NSK
Foto NSK
Zaterdagavond heeft de Kuurnse sportraad in het gemeentehuis zijn laureaten voor sportverdienste van het jaar 2018 bekend gemaakt.  De uitreiking van sportman en sportvrouw bij de jeugd kende echter ditmaal een primeur gezien het voor de eerste maal in het bestaan is dat de trofee wordt uitgereikt dat broer en zus in hetzelfde jaar deze behalen. De titel van sportvrouw van het jaar bij de jeugd ging ditmaal naar Line De Waegenaere, haar boer Wout werd sportman van het jaar bij de jeugd.  Sportvrouw bij de volwassenen werd bokster Oshin Derieuw die WBF-wereldtitelhouder is bij de superlichtgewichten boksen.  Eli Iserbyt werd sportman van het jaar bij de mannen, al kon Eli er zelf niet bij zijn om zijn prijs in ontvangst te nemen.  Ten slotte was er ook nog een trofee voor de sportfiguur van het jaar 2018 die ditmaal ging naar Christian Demeyer.  De uitreiking werd opnieuw massaal bijgewoond door heel wat nieuwsgierigen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 februari 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving, Sport