BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Ook vrouwen vinden massaal de weg naar KBK Cyclo dit jaar

Foto NSK
Foto NSK
Iets meer dan 4000 wielertoeristen,  600 deelnemers meer dan vorige editie, hebben deze morgen deelgenomen aan Kuurne-Brussel-Kuurne cyclo met start en aankomst op de parking van zaal kubox in Kuurne.  Ook dit jaar had de organisatie nog kosten nog moeite gespaard om het de deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken.   Naast twee vijfsterren bevoradingsstroken onderweg werden de deelnemende wielertoeristen al van bij de start aangemoedigd door de Dj van dienst die er de ambiance goed in wist te steken op de parking van zaal Kubox.  “KBK cyclo is ook dit jaar opnieuw een enorm succes geworden”, vertelt Bram Schietgat van WTC O’dorney die samen met vzw Koninklijke Sportingclub Kuurne KBK Cyclo organiseert, “De sprint op de aankomstlijn van KBK elite werd alvast erg gesmaakt.   Opmerkelijk is alvast dat uitzonderlijk veel vrouwen dit jaar een van de vier aangeboden parcours hebben gereden.  In totaal mochten we iets meer dan 500 vrouwelijke wielertoeristen ontvangen.  Een onder hen was onder meer de vrouw van de burgemeester die tweemaal het parcours waarvoor ze inschreef heeft geregen gezien haar man momenteel in een rolstoel zit.”  Wie deelnam aan KBK cyclo kreeg de keuze uit vier verschillende parcours met aansluitend daarop een Après-Bike moment.  En ook dit viel duidelijk erg in de smaak van de deelnemers gezien maar liefst 15 vaten Kwaremont soldaat werden gemaakt.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 maart 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Sport