BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Kuurns Vlaspark viert eerste verjaardag

Foto NSK
Foto NSK
Met diverse activiteiten is op Hemelvaartdag de eerste verjaardag gevierd van natuurdomein Vlaspark gelegen op een boogscheut van het centrum van Kuurne.  De festiviteiten werden ’s morgens geopend met een Vlaspicknick waarop heel wat bezoekers af kwamen, gevold door diverse randanimatie voor klein en groot.  Een van die bezoekers was Delphine Degang uit Kuurne, die er ook vorig jaar bij was bij de opening.  Ze wilde alvast voor geen geld van de wereld de vlaspicknick missen samen met haar kinderen en haar vriendin, gezien ze dit initiatief super vindt.  Ook het ganse jaar door komt Delphine geregeld met haar kinderen dit prachtige stukje natuur opzoeken om er te wandelen en om de kinderen er te laten spelen.  Naast geleide wandelingen in het natuurdomein en met de kano varen op de Heulebeek waren er ook voor de allerkleinsten heel wat activiteiten voorzien.  Het bouwen van een minituintje, het maken van een bijenhotel, het knutselen van een zaadmonstertje uit de natuur en noem maar verder op.   Later op de avond toonde ook DJ-Booth zich van zijn beste kant en werd de eerste verjaardag van het Vlaspark afgesloten met  een drijf-in cinema waarbij de film The Greatest Showman werd vertoond. 000 Kuurne Vlaspark 5 000 Kuurne Vlaspark 3 000 Kuurne Vlaspark 2 000 Kuurne Vlaspark 1

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving