BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Kunstenaar David Deduytschaver eert tijdens Artmarkt Nesten met kunstwerk

Het mooie weer van afgelopen weekend heeft zowel zaterdag als zondag heel wat bezoekers richting Kuurne gelokt waar twee dagen lang de 13 de editie van de Artmarkt plaatsvond.  Een van de 72 beeldende kunstenaars die er aan het werk te zien waren op zondag, was Kuurnenaar David Deduytschaver die zondag met zijn kunstwerk een hommage bracht aan de  vorig jaar overleden karikaturist en gemeentegenoot Nesten.  Het kunstwerk waarin talrijke uren werk slopen schonk de kunstenaar deze avond aan het gemeentebestuur van Kuurne, die op zijn beurt nu op zoek zal gaan naar een gepaste locatie om het op te hangen.  Burgemeester Francis Benoit liet al verstaan dat het kunstwerk hoogstwaarschijnlijk een plaatsje zal krijgen vooraan aan de trap van het gemeentehuis of in de buurt van de bibliotheek.  23 KUUR artmarkt1 BR1kopie

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 juni 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws