BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Veertien Joggers slagen in hun eindproef ‘Start-to-Run’

Foto NSK
Foto NSK
De joggingclub Kuurne organiseerde reeds voor de 5de maal een sessie ‘Start-to-run’ op de renbaan.   ”Onder begeleiding van gediplomeerde trainers worden de starters begeleid in hun programma op de renbaan”, licht Johan Bossuyt, voorzitter van de joggingclub toe, “In april werd de sessie door zo’n 25 lopers aangevat. Het is de bedoeling dat de starters na 10 weken 30 minuten non-stop kunnen joggen.  De laatste woensdag testen we dan de lopers of ze deze criteria halen en 30 minuten non-stop kunnen lopen. Vandaag hebben 14 joggers met succes hun test afgelegd.”  Voor de starters is het nu de verdere uitdaging om de inspanningen die ze de afgelopen weken leverden verder te zetten. Nog tot eind september kan er gejogd worden op de renbaan, elke woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur.  De joggingclub wil verder blijven aanzetten om zoveel mogelijk te lopen, zeker met de wedstrijd ‘Rapper dan een ezel’ die er aan komt in de maand oktober in zicht.  De joggingclub hoopt dan ook heel wat joggers die deelnamen aan ‘Start-to-run’ te mogen begroeten op de Ezelsjogging van 2km of 6km.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juni 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen