BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Hulpverleningszone Midwest – Post Westrozebeke eert overleden collega brandweermannen uit Heusden-Zolder

Foto FVL
Foto FVL
Woensdagavond hebben de brandweermannen van de hulpverleningszone Midwest – Post Westrozebeke een eerbetoon gehouden voor hun twee overleden collega brandweermannen uit Heusden-Zolder die afgelopen weekend tijdens een interventie om het leven kwamen. In een poging om mensenlevens te redden deden Chris Medo en Benni Smulders wat van hen verwacht werd.  Helaas werden de twee moedige brandweermannen plotseling verrast door een flashover die zich voordeed in de ruimte waar ze zich bevonden, waardoor alle hulp te laat kwam.  De uitvaartplechtigheid vindt aanstaande zaterdag plaats om 10 uur in de brandweerkazerne van Heusden-Zolder.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving