BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Nocturne Vlastreffen lokt meer dan 300 motars naar overvol marktplein van Kuurne

Foto RVM
Foto RVM
Het tweede seizoen zomerconcerten die de gemeente Kuurne in samenwerking met de horeca van p’Latse organiseerde op het marktplein, is vrijdagavond afgesloten met een optreden gebracht door de coverband Radio Vader uit Heule.  Op dat zelfde moment vond ook op het marktplein een nocturne plaats van het Vlastreffen.  Iets meer dan 300 motorrijders daagden daarvoor op, om aansluitend een rit door de regio te maken van om en bij twintig kilometer.  “Een mooier einde van de kioskconcerten konden we ons niet voorstellen”, vertelt Lieven Vanhessche van café De Kroone, “In combinatie met de nocturne van het Vlastreffen was dit alvast een meer dan geslaagde combinatie, waarop gezelligheid troef was.  Het smaakt alvast naar meer!  Na het succes van de kioskconcerten van vorig jaar, vonden we meteen het gemeentebestuur bereid om ook dit jaar dit evenement gedurende de vakantiemaanden juli en augustus opnieuw te laten plaatsvinden.  Telkens liep het marktplein goed vol op vrijdag- en zondagavond en ook de terrasjes van de plaatselijke horeca waren telkens goed gevuld.  Naast het grote succes van de nocturne van afgelopen vrijdagavond, wist ook op vrijdagavond twee augustus Frank Valentino het aanwezige publiek aan te zetten tot enkele danspasjes.  Voor inwoners van Kuurne die niet op vakantie gaan willen we met dit evenement toch de vakantiesfeer tot dicht bij hen brengen in hun eigen gemeente.”  Met de nocturne en het concert van Radio Vader kwam meteen ook een einde aan een reeks van kioskconcerten op het marktplein van Kuurne voor dit jaar.
Foto RVM
Foto RVM
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws