BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Voltage festival in Zwevegem ontvangt maar liefst 7 000 bezoekers

Voltage festival in Zwevegem ontvangt maar liefst 7 000 bezoekers
Voltage festival
Op 10 en 11 augustus vond de vijfde editie van Voltage Festival plaats in het pittoreske Zwevegem. Met maar liefst 1.000 bezoekers meer dan vorig jaar kon de organisatie spreken van een meer dan geslaagd festival. Ter gelegenheid van hun houten jubileum stelden ze een ‘techno-only’ line-up samen met de beste underground techno van het moment die menig bezoekers kon smaken. Men programmeerde onder andere  Ben Klock, FJAAK (live), Dax J, Rebekah (live) en Blawan op het programma. Zowel lokaal, nationaal als internationaal kon het programma enorm gesmaakt worden. 20% van de bezoekers kwam dan ook uit het buitenland onder meer uit Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, USA, Australië, Oostenrijk, UK, Frankrijk en Nederland. De organisatie wilde de campingbezoekers extra in de watten leggen door ze dit jaar een dagje vroeger, namelijk op vrijdag, te verwelkomen. Er werd op Facebook een DJ-contest georganiseerd waarop meer dan 400 reacties kwamen. Uiteindelijk koos men voor Keyser, Ar:kore en Reveillon (die juist op Europese tour waren) om de pre-rave op de camping in te zetten. Het was een fantastisch begin van het weekend!”
Voltage festival in Zwevegem ontvangt maar liefst 7 000 bezoekers
Voltage Festival

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 augustus 2019
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Live Nation Nieuws 08052024

Live Nation Nieuws !

MECHELEN – Festivals, concerten … nieuws van één van de grootste live entertainment bedrijven, met shows en evenementen over de hele wereld. Vandaag … concertnieuws