BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Koning Ezel organiseert ouderwets bal om ambtstermijn af te sluiten

Foto NSK
Foto NSK
De ambtstermijn van twee jaar zit er bijna op van Koning Ezel Olivier Wambacq.  Om iedereen te bedanken voor deze mooie periode had Sire Olivier vrijdagavond zo’n 200 personen uitgenodigd naar de feestzaal van het RVT Heilige familie op het Bal van de Koning – Koning Ezel 2017-2019.  “Twee jaar lang kwam ik in contact met heel wat personen, waaronder diverse jubilarissen die hun huwelijksverjaardag te vieren hadden. “, vertelt Olivier,” Om deze mensen te bedanken voor de mooie tijd die ze mij gedurende mijn koningschap bezorgden nodigde ik hen deze avond uit op mijn bal, die hen terug meeneemt naar de jaren ’60.”  Voor de gelegenheid had Olivier ook gezorgd voor een orkestje die de genodigden muziek bracht van ‘The Shadows’ en wie dan nog niet moe gedanst was kon daarna verder wegdromen bij muziek uit de jaren ’60 en ’70 tot in de late uurtjes.  Ook Frans Dubrulle gekend van The Voice Senior gaf tijdens het Bal van de Koning een gelegenheidsoptreden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 september 2019
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen