BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder ongedeerd na crash op rotonde

Bestuurder ongedeerd na crash op rotonde
Foto: FVL
Zaterdag omstreeks middernacht is een 79-jarige man met zijn wagen Citroën C3, die uit de richting Ieper kwam, ter hoogte van de rotonde in Geluveld rechtdoor gereden zijn. De wagen moet wellicht in de lucht gekatapulteerd zijn en midden op de rotonde terecht gekomen. Brandweer, ziekenwagen en MUG kwamen ter plaatse, omdat er eerst sprake was dat de man gekneld zat. Dit bleek uiteindelijk niet het geval. De man kwam er met de schrik vanaf, hij moest enkel wat bekomen in de ziekenwagen. De man had volgens de politie ook niet gedronken. De politie vond het in elk geval ook vreemd hoe de wagen daar terecht gekomen was.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 oktober 2019
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en