BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Reünieshow Janez Detd. volledig uitverkocht

The 25 K Show, het éénmalige reünieconcert van Janez Detd., is volledig uitverkocht! Op zaterdag 7 maart trekken de leden van de Belgische punkrockband naar de Brielpoort in Deinze voor een legendarische reünieshow. Tijdens The 25 K Show brengen alle huidige en ex-leden een ‘best of’ van alle stevige nummers die de band ooit uitgebracht heeft. Een ode aan het punkrockfenomeen Janez Detd., maar vooral ook aan de fans die de band de afgelopen 25 jaar gesteund hebben. Zo keert één van de 2.500 fans die een kaartje voor de show wist te bemachtigen naar huis met een goudstaaf ter waarde van 25.000 euro.   Wie de Belgische punkrockband Janez Detd. graag nog eens aan het werk ziet en nog geen kaartjes voor het reünieconcert van de band heeft, is eraan voor de moeite. The 25 K Show op zaterdag 7 maart bij de Brielpoort in Deinze is volledig uitverkocht. Alle huidige en ex-leden trakteren de 2.500 fans die een kaartje kochten op 25 iconische nummers van de band. Daarbovenop gaat één van de aanwezige fans met een extraatje naar huis: een goudstaaf ter waarde van maar liefst 25.000 euro. “Het is super fijn om te zien dat we na 25 jaar nog steeds een trouwe fanbase hebben die ons graag nog eens ziet optreden. We kijken zelf enorm hard uit naar The 25 K Show en we gaan er samen met de 2.500 aanwezige fans een lap op geven. We hebben voor elk jaar één nummer geselecteerd dat we tijdens deze reünie live gaan brengen. Dat we dit voor een uitverkochte zaal mogen doen, is bijzonder en geeft ons extra motivatie om er een onvergetelijk concert van te maken”, besluit Nikolas Van der Veken, frontman van Janez Detd.   Praktisch:

  • The 25 K Show van Janez Detd.
  • Zaterdag 7 maart 2020
  • Deuren open vanaf 19u30, show start om 21u
  • Brielpoort, Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze Janez Detd
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 februari 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws