BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving, Sport

KBK Cyclo lokt 3000 wielertoeristen richting Kuurne ondanks gure weer

Foto NSK
Foto NSK
Ondanks het gure weer die werd aangekondigd mocht de organisatie van KBK Cyclo zaterdagmorgen zo’n 3000 wielertoeristen ontvangen.   Dit jaar kregen de deelnemers de keuze uit vier totaal vernieuwde parcours die telkens een gedeelte van het parcours volgen die de beroepsrenners op zondag krijgen voorgeschoteld.  Naast heel wat deelnemers uit Vlaanderen lokte KBK Cyclo ook dit jaar opnieuw heel wat buitenlandse wielertoeristen.  Preben Hamers, Imke Bendels, Arne Vandenberghe en Bent Hamers allen uit Oostende fietsen regelmatig samen, maar namen nog nooit deel aan dergelijke grote organisatie.  Gezien de stevige wind die er stond deze morgen opteerde het viertal voor de rit die ging over 85 kilometer.  Een haalbare kaart naar hun mening.   Wie de rit waarvoor opteert werd volledig uitreed kreeg bij zijn aankomst op de parking van zaal Kubox een zakje friet en een drinkbus van Cycling Vlaanderen.
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving, Sport