BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Orde van de Ezel schenkt 3000 euro aan VZW Ster(k)

Foto NSK
Foto NSK
Afgelopen dinsdag, ook wel vette dinsdag genoemd, organiseerde “de Confrérie van het Ezelskruiske” reeds voor de 15 de maal haar netwerkevenement Mardi Gras in zaal Kubox.  Ook dit jaar blikt de Confrérie terug op een zeer geslaagde editie die opnieuw in een mum van tijd uitverkocht was.  De opbrengst van dit netwerkevenement schenkt de Confrérie elk jaar aan een goed doel en dit jaar was dit VZW Ster(K).  Dinsdagavond mocht de organisatie dan ook een cheque ontvangen waarop een bedrag van 3000 euro stond.  VZW Ster(K), de vereniging die activiteiten organiseert voor jongeren die residentieel geplaatst zijn in het kader van de integrale jeugdhulp bij ‘De Rijzende Ster’ te Kuurne zal met dit bedrag twee flatground trampolines aankopen die zullen worden ingepast in het speelplein waarover ‘De Rijzende Ster’ beschikt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 februari 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving