BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Coronavirus treft nu ook Koninklijke Harmonie Moed en Vlijt uit Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Al maanden repeteerde de Koninklijke Harmonie Moed en Vlijt voor hun concert die ze samen zouden brengen met de Romeo’s en zou plaatsvinden in zaal Kubox op zaterdag 21 maart aanstaande.  Vorige week nog kwam Chris Van Tongelen van de Romeo’s speciaal richting Kuurne afgezakt om alle nummers samen met de Koninklijke Harmonie Moed en Vlijt uitgebreid te repeteren, maar het mag niet zijn.   De drastische maatregelen die gisteren door de federale regering werden uitgevaardigd zorgen er nu voor dat alles in het water valt en het concert noodgedwongen dient geannuleerd te worden.  “In samenspraak met alle instanties werd beslist om het concert van 21 maart met De Romeo’s in zaal Kubox niet te laten plaatsvinden”, luid het bij voorzitter Johan Hugelier van de Koninklijke Harmonie Moed en Vlijt, ” Het was een moeilijke beslissing, maar hopen alvast op begrip van de sponsors en leveranciers.  Er wordt nu met alle partijen uitgekeken om zo snel mogelijk een nieuwe datum te bepalen om het concert als nog te laten plaatsvinden.”  Gezien het concert zo goed als uitverkocht was, benadrukt de Koninklijke harmonie dat de aangekochte toegangsbewijzen verder geldig blijven voor het nieuwe nog te bepalen concert.  Daarnaast brengt Moed en Vlijt ook iedereen die kaarten bestelde per mail, via deze weg op de hoogte van de annulering van het concert.  Ook alle geplande repetities van de Koninklijke Harmonie worden opgeschort tot en met 31 maart.  Deze maatregel wordt genomen gezien vermenging van generaties die samen muziek maken nu niet gewenst is.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving