BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Nieuwe voorstelling Piet De Praitere

Piet Depraitere In Ik ben Piet en ik heet Pierre, maken we als het ware een boswandeling door de rechterschors van de gevierde komiek/auteur. Er is het boek en er is de voorstelling. Het is uitademen op papier en beleven in het theater. Een allegorie op de zinloosheid der dingen. Geen enkel mens heet hoe hij is. ‘Zijn vader was een Simca en zijn moeder was een Chrysler’ was misschien evidenter geweest als titel. Maar dan werd het boek en de voorstelling wellicht minder au sérieux genomen. Hij zal humor brengen voor u met elke vezel van zijn lichaam en hij zal u nooit ofte nimmer teleurstellen. De voorstelling is te zien op 20 maart in de Minard in Gent, op 3 april in het Arjaantheater in Geraardsbergen en op 24 april in de Cultuurkapel in Ardooie.

Alle info : www.pietdepraitere.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 maart 2020
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws