BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: BRU schenkt vijf dubbele blu-ray disks weg van de film Zombieland: Double Tap

000 Zombieland Nu iedereen plotseling een zee van vrije tijd heeft, zorgt BRU voor wat afwisseling in deze vreemde tijden.  Sony Pictures Home Entertainment brengt deze maand de film Zombieland: Double Tap uit op dvd, Blu-ray, 4K Ultra HD, digitaal en op aanvraag.   Het vervolg op Welcome to Zombieland herenigt Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone na ruim tien jaar. Naast de nieuwe film wordt ook een duopakket uitgebracht met beide films. Ruim 10 jaar nadat de film Zombieland een grote hit én een cultklassieker werd, wordt de sterrencast (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone) herenigd in Zombieland: Double Tap. In dit vervolg spelen de chaotische doch komische avonturen zich af in het Witte Huis en andere delen van de post-apocalyptische Verenigde Staten. De vier zombiejagers krijgen te maken met een nieuwe soort zombies, die sinds de eerste film zijn ontstaan. Tegelijk ontmoeten ze enkele andere overlevenden, maar bovenal worden ze geconfronteerd met de groeipijnen binnen hun eigen, merkwaardige familie. De Belgische Radio Unie mag vijf dubbele blu-ray disks wegschenken van  Sony Pictures Home Entertainment.  Wie ons kan vertellen welke speelduur de film Zombieland: Double Tap heeft  en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 05 april 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze dubbele blu-ray disks weg!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice