BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Win de DVD ‘Le Mans ’66’

000 Le Mans DVD Autoliefhebbers met een zwak voor racefilms met een vleugje Hollywood gehalte kunnen vanaf heden dankzij Le Mans ‘66 ruim twee uur lang genieten.  Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Balevertolken voor het eerst samen vertolken de hoofdrollen in het legendarische, waargebeurde verhaal waarin het Amerikaanse autobedrijf Ford en de Italiaanse autofabrikant Ferrari de strijd aangaan om de snelste raceauto te ontwerpen. Le Mans ’66 brengt naast een eerbetoon aan de racewereld in de jaren ‘60, ook een sterk staaltje acteerwerk en fantastisch geluid- en camerawerk naar het scherm. Dit werd beloond met een Oscar voor ‘best sound editing’ en een voor ‘best film editing’. Dit maakt de legendarische film niet alleen interessant voor autoracefanaten, maar ook voor het grote publiek! B.R.U. mag enkele DVD’s van Le Mans ‘66 wegschenken.  Wie ons kan vertellen hoeveel uur de race van Le Mans duurt en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 27 april 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze DVD’s weg!  Succes alvast!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Win het populaire spel TRICE!

Wo(o)rd jij de dobbelkoning? Met Trice kun je spelen en tegelijkertijd je hersens trainen! Gooi een groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters).