BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder kritiek in Kortrijk na knal tegen container

Bestuurder kritiek in Kortrijk na knal tegen container
Foto: NDZ
Langs ’t Hoge is woensdagavond de bestuurder van een Mercedes Break levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij met z’n wagen tegen een container terechtkwam links van de weg. Dat gebeurde toen de man omstreeks 21u15 richting Kortrijk reed, maar ter hoogte van wijk Ten Houte om nog onbekende reden naar links uitweek. De wagen kwam hierdoor eerst op de parking van speciaalzaak Van Bost terecht, maaide vervolgens een reclamebord omver op de parking van keukenspeciaalzaak Miikitco en knalde uiteindelijk tegen een container die op dezelfde parking stond. Die container was gevuld met keukenonderdelen en werd door de impact enkele meter verplaatst en gedraaid. De bestuurder werd ter plaatse gereanimeerd door verpleegkundigen van woonzorgcentrum ’t Hoge die er schuin tegenover ligt en in kritieke toestand naar het vlakbijgelegen AZ Groeningeziekenhuis gebracht. Het Parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen.
Bestuurder kritiek in Kortrijk na knal tegen container
Foto: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 april 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen