BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Etalagepop “Jacqueline” bedankt coronahelden in Oudenaarde

Etalagepop Jacqueline Oudenaarde Nu iedereen zijn creativiteit toont in #stayhome Corona tijden, is ook kapper Youri creatief bezig geweest in het ontwerpen van een nieuwe etalage voor zijn kapperszaak. Met een knipoog naar het hamsteren van toiletpapier bij het begin van de epidemie, is Youri met dit thema aan de slag gegaan: met toiletpapier heeft hij een los en luchtig kleed voor “Jacqueline” ontworpen. Een rolletje hier, een velletje wc-papier daar en Jacqueline was terug klaar.  En dit is nu net wat we niet mogen vergeten te doen: een glimlach brengen vanuit ons kot.  Hierbij wil Youri ook onze CORONA-helden bedanken voor hun inzet in deze uitzonderlijke tijden. Hopelijk is deze crisis snel voorbij en komen we er samen sterker uit als samenleving.  Maar voorlopig houden we ons aan de regels van de overheid. Zorg dragen voor elkaar en vooral niet besmet raken is nu de boodschap.  Op de vloer rond ‘Jacqueline’ liggen allerlei gedichten en boodschappen afgedrukt op witte dragers met liefde als centrale thema. De witte kleur van de nieuwe etalage straalt puurheid, reinheid, “back to basics” uit. Maar is vooral ook een verwijzing naar een toekomstige wereld waarin kernwaarden als respect voor de natuur, wederzijdse liefde, vriendschap centraal staan: namelijk er zijn voor elkaar.  Het rode hart in de etalage symboliseert het leven, de liefde voor elkaar, de vitaliteit en veerkracht om deze crisis te overwinnen en te eindigen in een nieuw leven vol passie.  Wie Jacqueline van dichtbij, maar toch op een veilige afstand, wil bewonderen kan terecht bij C-YOU COIFFURE YOURI gelegen op het Ronde van Vlaanderenplein 9 te Oudenaarde.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 april 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Kleine ka gaat op tournee

Kleine ka gaat op tournee

OUDENAARDE – Gelegenheidscollectief Kleine ka trekt er weer op uit en schenkt opnieuw de opbrengsten aan goede doelen. Met ZINKGAT brengen zij een knotsgekke komedie,