BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Samen met Smartgames tegen de verveling

Wil je graag je kinderen educatief bezighouden terwijl de scholen gesloten zijn? SmartGames helpt je daar graag bij! Met spelletjes verveel je je nooit en het is een prima manier om je te vermaken zonder vrienden, je hoeft er niet voor naar buiten en SmartGames zorgt er nu ook voor dat het online én gratis kan!  De Belgische speelgoedfabrikant Smart is wereldwijd dé expert in speelgoed dankzij hun 1-speler logicaspelen om hersenvaardigheden, reflectie en het geheugen te ontwikkelen. Nu de scholen gesloten zijn, draagt SmartGames graag extra bij aan de educatieve ontwikkeling van alle kinderen. Daarom stelt het hun online platform SmartGames Live en al hun applicaties gratis open voor iedereen. Je ontdekt er 18 verschillende logische denkspelen die je individueel kan spelen. Er zijn in totaal meer dan 6000 uitdagingen beschikbaar en je kan er je plaats in de Hall of Fame verwerven door je scores nauwgezet bij te houden. Alle opdrachten zijn onderverdeeld in een starter, junior, expert en master niveau. Kies je moeilijkheidsgraad en ga meteen aan de slag om de hersenkrakers op te lossen. Je kan nu ook de digitale versies van de populairste denkspelen gratis downloaden op je smartphone. De applicaties zijn gebaseerd op de originele denkspelen en dagen je uit op de meest verrassende manieren. Ben je klaar om de uitdagingen aan te gaan? Het online spelplatform en de applicaties zijn gratis toegankelijk en geschikt voor iedereen +7 jaar. Ben je dat computerscherm beu of speel je toch liever een fysiek spel? Ontdek dan snel de populairste logische denkspelen. Plezier gegarandeerd en verveling krijgt absoluut geen kans. Ontdek Atlantis Escape, Down the Rabbit Hole, Color Catch, Coral Reef of Smart Farmer! Alle producten zijn verkrijgbaar in de webshop. Tijdelijk gratis verzending bij een aankoop vanaf €20. Atlantis Escape    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 april 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving