BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

wedstrijd: Win het gezelschapsspel Pirates Crossfire

Pirates Crossfire 2 Piraten in zicht! Navigeer je schepen naar de juiste positie, zodat de vijand in de vuurlinie komt te liggen en tot zinken wordt gebracht. Of kan je de vrede bewaren en een complete oorlog vermijden? Breng je kanonnen en je hersens in stelling en ontdek wie er wint! Pirates Crossfire is een zeer uitdagend denkspel van het merk Smart games. Omdat het spel 4 verschillende modules bevat, moet je telkens weer anders gaan denken om de enige juiste oplossing te vinden voor iedere opdracht.  Het gezelschapsspel Pirates Crossfire bestaat uit een blauw spelbord (= de zee), 2 speelstukken met rotsen, 4 puzzelstukken met witte schepen (marine), 2 puzzelstukken met zwarte schepen (piraten) en een boekje met 80 verschillende opdrachten.  Het spel is sinds april beschikbaar in de winkel en kan gespeeld worden vanaf de leeftijd van 7 jaar. De Belgische Radio Unie mag enkele websitebezoekers gelukkig maken met dit spel.  Wie ons kan vertellen welke de vier thema’s zijn binnen het spel Pirates Crossfire en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 juni 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van het gezelschapsspel Pirates Crossfire die we mogen wegschenken!  Succes alvast! Pirates Crossfire   @gamesbysmart, @smartgamessocial, #gamesbysmart en #smartgamessocial.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 mei 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden

Wedstrijd: Knarf! mee met B.R.U.

OUDENAARDE/KUURNE – Eerder deze week postte B.R.U. een artikel over een cool DOEboek vol avonturen met molletje Knarf. Dit Doeboek is een creatie van illustratrice