BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen slaat overkop in Kuurne na klap tegen geparkeerd voertuig, bestuurder gewond

Wagen slaat overkop in Kuurne na klap tegen geparkeerd voertuig, bestuurder gewond
Foto: NDZ
Bij een spectaculair verkeersongeval langs de Hulstsestraat is zondagnamiddag een gewonde gevallen. Dat gebeurde ter hoogte van Decoratiewerken Vandekerckhove, waar zich rechts van de weg een parkeerstrook bevindt. Een Chevrolet Sparks die iets voor vier uur richting het centrum van Kuurne reed, merkte te laat een terreinwagen op die aan het einde van deze parkeerstrook geparkeerd stond en knalde op het linkerachterwiel van de terreinwagen. Hierdoor verloor de bestuurder de controle over het stuur, waardoor zijn voertuig overkop sloeg en midden de rijbaan op zijn dak tot stilstand kwam. De jongeman kon zelf uit het voertuig klauteren maar werd in shock naar het ziekenhuis overgebracht. Beide wagens liepen zware schade op en moesten getakeld worden. Tijdens de vaststellingen en takelwerkzaamheden bleef de Hulstsestraat ruim een uur afgesloten tussen het kruispunt met de Sprokkelweg en het kruispunt van de Hulstsestraat, Koning Boudewijnstraat en de Kerkstraat. Ondertussen werd het verkeer plaatselijk omgeleid.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 april 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen