BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Geniet gratis van de DVD Terminator: Dark Fate

terminator-dark-fate-benelux-bilingual-dvd-retail-sleeve-d095137dsb01sl-2d-packshot-lowjpg (3) De technologie evolueert en blijft ons keer op keer verbazen, maar waar zal dit eindigen? In Terminator: Dark Fate neemt regisseur Tim Miller je mee in een fictieve wereld waarin de mensheid het nog steeds moet opnemen tegen de machines. Wapens, ontploffingen en gevechten staan centraal, en de nieuwe Terminator is sterker dan ooit tevoren. Oudgedienden, producent James Cameron en Linda Hamilton (Sarah Connor) keren na lange tijd terug in hun rol. Samen met de T-800 (Arnold Schwarzenegger) en supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) moet zij een nieuwe missie volbrengen, en gaat daarvoor de strijd met de nieuwe Terminator Rev 9 aan. Zullen ze met drie sterk genoeg zijn om de sterke Terminator te verslaan? B.R.U. mag enkele DVD’s van Terminator: Dark Fate wegschenken.  Wie ons kan vertellen hoeveel verschillende Terminatorfilms reeds zijn verschenen tot op heden en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 01 juni 2020 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, kaapt misschien wel een van deze DVD’s weg!  Succes alvast!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 april 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online