BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Geen Vierdaagse van de IJzer

Vierdaagse van de IJzer
Foto: FVL
Hoewel de nationale Veiligheidsraad tot op heden nog geen allesomvattend besluit heeft genomen over evenementen in de periode na 30 juni, beslisten vele lokale besturen en organisaties al om hun zomerevenementen van maatschappelijke, culturele, recreatieve en/of sportieve aard te annuleren. In deze context heeft ook het Organiserend comité van de Vierdaagse van de IJzer zich gebogen over de 2020-editie van de Vierdaagse, die van 18 tot 21 augustus zou plaatsvinden in de Westhoek van onze kustprovincie. Gelet op de onzekerheden over de verdere evolutie van de COVID-19 pandemie, en de complexiteit om in de huidige omstandigheden te garanderen dat alles op een veilige wijze kan doorgaan, werd besloten om de 2020-editie van de Vierdaagse van de IJzer af te gelasten. Het Organiserend comité realiseert zich dat deze beslissing een teleurstelling is voor allen die zich nauw verbonden voelen met de Vierdaagse. In deze bijzondere tijden willen we echter de veiligheid en gezondheid van wandelaars en medewerkers vooropstellen. We rekenen dan ook op ieders begrip.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws

Rondleiding van de maand: Kortrijk ontdekken

De West-Vlaamse Gidsenkring Kortrijk verzorgt elke eerste zondag van de maand een themarondleiding in Kortrijk voor individuele deelnemers.  Op zondag 2 april stelt Gidsenkring Kortrijk de