BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Rondleiding van de maand: Kortrijk ontdekken

begijnhof Kortrijk De West-Vlaamse Gidsenkring Kortrijk verzorgt elke eerste zondag van de maand een themarondleiding in Kortrijk voor individuele deelnemers.  Op zondag 2 april stelt Gidsenkring Kortrijk de rondleiding ‘Kortrijk ontdekken’ voor.  Deelnemers aan de rondleiding verkennen samen met de gids het historische centrum van de stad. Bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het belfort, de Broeltorens, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het begijnhof liggen zeker op het pad die de rondleiding aandoet. De begeleidende gids vertelt over het Kortrijk van vroeger en nu. Veel moois in één wandeling met andere woorden! Iedereen die belangstelling heeft voor deze twee uur durende wandeling is welkom.  Het vertrek staat gepland omstreeks 14.30 uur aan het belfort op de Grote Markt.  Deelnemen kost 6 euro per persoon en 4 euro voor kinderen jonger dan 12. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan online via de ticketshop van Toerisme Kortrijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 maart 2023
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
Domino opent deuren

Domino opent deuren

KORTRIJK – Er is een nieuw ambachtelijk baken van smaak en inclusie in de stad. Bakkerij “Domino” opent haar deuren in de Filips van de

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen