BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

De Politiezone VLAS verwelkomen nieuwe inspecteurs

De Politiezone VLAS verwelkomen nieuwe inspecteurs
Foto: FVL
De politiezone VLAS, die actief is in het gebied Kortrijk, Kuurne en Lendelede, verwelkomen 3 nieuwe collega’s in het korps. Er werden 2 nieuwe inspecteurs en 1 nieuwe hoofdinspecteur aangenomen. Het politiecollege stelde op vrijdag 15 mei hun 3 nieuwe inspecteurs voor.

  • 1 hoofdinspecteur voor de afdeling Recherche – team Drugs
  • 1 inspecteur voor de afdeling Recherche – team Diefstal
  • 1 inspecteur voor de afdeling Informatiebeheer – team Verkeer kwaliteitscontrole van alle processen-verbaal die met verkeer te maken hebben: ongevallen en inbreuken

Zij komen alle drie over van andere lokale politiezones en hebben bijgevolg al jaren ervaring bij de politie. Momenteel staan er nog 11 operationele vacatures open bij de politiezone VLAS. Hieronder een overzicht van de openstaande vacatures voor politiemensen van het operationeel kader: 1 plaats officierenkader voor de leiding van het domein Veiligheid 1 plaats middenkader voor de afdeling Beleid bestuurlijke politie (milieu) 1 plaats middenkader voor de afdeling Interventie/ team Kantschriften en Navolgend Onderzoek 1 plaats basiskader voor de afdeling Interventie/ team Kantschriften en Navolgend Onderzoek 5 plaatsen basiskader voor de afdeling Interventie/ Teams 1 plaats basiskader voor de afdeling Mobiliteit/ team Gatso 1 plaats basiskader voor de afdeling Wijk (team nog te bepalen)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws