BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Koppel uit Ieper kritiek na zware botsing op Meenseweg te Ieper

Koppel uit Ieper kritiek na zware botsing op Meenseweg te Ieper
Foto: FVL
Een ouder koppel met een Mercedes kwam dinsdagvoormiddag iets na 10u30 uit de Canadalaan de Meenseweg opgereden richting Ieper. Een BMW die eveneens richting Ieper reed merkte de Mercedes, die nog aan een lage snelheid reed, te laat op en reed met hoge snelheid op de Mercedes in. Eén van de voertuigen raakte eerst nog een duiker waarna beide voertuigen in de voortuin van een woning iets verderop tot stilstand kwamen. Het ouder koppel, beiden zeventigers, zaten gekneld in de wagen en moest door de brandweer bevrijd worden. Zij werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Ieper gebracht. Hun situatie is ernstig, maar ze zijn niet meer in levensgevaar.   De bestuurder van de andere wagen die het ongeval veroorzaakte is een vrouw van 37 uit Zonnebeke. Ook zij raakte gewond, maar zij is niet in levensgevaar.
Koppel uit Ieper kritiek na zware botsing op Meenseweg te Ieper
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juni 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te