BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Stock Sale in Kuurne moet dit jaar Zomerbraderie en Artmarkt vervangen

Stock Sale in Kuurne moet dit jaar Zomerbraderie en Artmarkt vervangen
Foto: NSK
Nu er dit jaar in de maand juni geen Artmarkt en zomerbraderie komt vanwege de coronamaatregelen ging het braderiecomité op zoek naar een vervangend alternatief die ze vonden in Stocksale. ‘Jammer voor de sfeer in de centrumstraten en op het marktplein, maar eveneens voor onze lokale handelaars want de zomerbraderie bracht voor hen heel wat extra klanten naar Kuurne”, vertelt Nancy Parmentier van het Braderiecomité, “Onze Kuurnse ondernemers bleven echter niet bij de pakken zitten en lieten hun creativiteit de vrije loop. Dit resulteerde in Stock Sale die op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni zal plaatsvinden bij een tiental handelaars in Kuurne en waarbij er interessante zomerkoopjes voor hun winkel, in een tent of aan een koopjestafel zullen aangeboden worden. Lingerie Lucrèce gaat zelfs nog een stapje verder en biedt bij iedere aankoop gratis oliebollen aan bij ‘Brugs gebak” op het Marktplein van Kuurne.” Stock Sale krijgt eveneens de volledige medewerking van het gemeentebestuur van Kuurne die nadars zal leveren zodat deze organisatie veilig kan doorgaan. Johan Bossuyt, schepen van ondernemen: ‘Het is heel positief dat de handelaars samenwerken om deze koopjesdagen te organiseren. De handelaars hebben extra verkoopruimte nodig en mogen de parkeerplaats voor hun zaak gebruiken. Met het gemeentebestuur helpen we de veiligheid garanderen. Ook de handelaars zorgen voor de nodige veiligheidsvoorzieningen.’, aldus de schepen van ondernemen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 juni 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op