BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Eindelijk terug waterplezier in Lago

Lago We duiken er weer in: vanaf vandaag 1 juli kan er terug gezwommen worden. Ook LAGO opent alle baden en kan iedereen verzekeren dat dit in alle veiligheid gebeurt. Zo is het algemeen geweten dat chloorwater virussen en bacteriën doodt, maar ook de luchtkwaliteit bij LAGO is optimaal. In het buitenbad geniet je natuurlijk altijd van frisse lucht, maar ook als je binnen bent, zorgt de ventilatie voor 100% buitenlucht. De gloednieuwe webshop zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos zijn plonsbeurt kan inplannen. Veiligheid is de prioriteit bij LAGO, zo werd er maar liefst €269.000 uitgegeven om aanpassingen aan de centra te doen om de veiligheid van werknemers en bezoekers te garanderen. De zwemparadijzen werden niet alleen ter plaatse volledig klaargestoomd om alle zwemliefhebbers terug te verwelkomen, bij LAGO werd er de voorbij periode hard gewerkt aan een webshop. Bezoekers kunnen vanaf nu zorgeloos thuis hun zwemuitje reserveren. Het is heel eenvoudig: je kiest zelf wanneer je komt zwemmen en met hoeveel. Er wordt gewerkt met een maximumcapaciteit per tijdslot en dus een lagere bezetting in de baden. Zo kan de social distancing gegarandeerd worden. Reservatie in de webshop is verplicht, zo vermijden we grote drukte aan het onthaal of in de kleedkamers. Wie wil genieten van zwempret, maakt beter tijdig zijn reservatie in orde want de weergoden voorspellen een zomer met tropische temperaturen. Het LAGO zwemparadijs zal tijdens deze hete dagen een topbestemming zijn met heerli jk verkoelend water dichtbij huis, ook bij minder mooi weer is het bij LAGO altijd 30°. Meer informatie omtrent een reservatie in de webshop vanaf 25 juni via deze link. Algemeen directeur Diether Thielemans licht toe: “We weten dat zwemmen geen extra risico’s inhoudt en dat zwemmen en plezier maken bijdragen aan je gezondheid en levensgeluk. Wij zijn er klaar voor. Het is fantastisch dat we alle families terug kunnen verwelkomen in de LAGO baden voor een zomer boordevol waterpret van de bovenste plank! Want daar draait het uiteindelijk om: terug plezier beleven, echte qualitytime met vrienden en familie.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 juli 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport

LAGO CLUB opent opnieuw

Eerder deze week besliste de Nationale Veiligheidsraad dat groepslessen in de buitenlucht kunnen en dus kan LAGO CLUB Zwevegem Fit. ook van start gaan. De