BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Lunch Garden lanceert take-away service

Lunch Garden Lunch Garden ontvangt sinds enkele weken haar klanten opnieuw met open armen. Met aandacht voor de veiligheidsmaatregelen kunnen klanten weer genieten van hun favoriete gerechten bij Lunch Garden. En om nog beter te beantwoorden aan de behoeften van de klant lanceert Lunch Garden vandaag haar Take-Away-aanbod, via de Ord’r app. In de restaurants start de zomer ook met mosselen à volonté! Ann Biebuyck, CEO Lunch Garden is alvast enthousiast: «De heropening is vlot verlopen de laatste weken. Klanten komen met plezier terug naar de restaurants en we zijn er in geslaagd om iedereen in een veilige omgeving te ontvangen. Vandaag gaat Lunch Garden zelf nog een stapje verder om in te spelen op de huidige context. We lanceren het Take-Away-aanbod via Ord’r in onze restaurants, zodat onze klanten voortaan ook thuis kunnen genieten van hun favoriete gerechten. Genieten van onze lekkere mosselen bij jou thuis met het hele gezin? Dat kan ook via het Take-Away-aanbod van Lunch Garden!»   Take-Away bestellen via Ord’r, de nieuwe Lunch Garden Take-Away app Lunch Garden speelt in de huidige context ook steeds in op de wensen van de klanten. Zo hebben meer restaurants hun deuren opnieuw geopend en is het ook mogelijk om opnieuw te genieten van grillgerechten in de restaurants. En als laatste nieuwkomer is er nu een Take-Away-aanbod via Ord’r in alle restaurants! Deze afhaalservice biedt klanten de mogelijkheid om op een alternatieve manier ook gezellig thuis hun favoriete Lunch Garden gerechten op te eten, want natuurlijk ontbreken de lekkere mosselen, de vol-au-vent, de zeesteak en de balletjes in tomatensaus niet op de kaart! De gratis Ord’r app is heel eenvoudig te downloaden via Google Play of de Apple Store. Alles wat je moet doen is je bestelling plaatsen, het afhaaluur aangeven en je bestelling gaan halen bij het Lunch Garden restaurant van je keuze. Natuurlijk kan je ook ter plaatse je Take-Away bestellen.   Duurzame verpakking Voor het inpakken van de gerechten koos Lunch Garden voor een duurzame verpakking. Met dit initiatief wil Lunch Garden graag haar bijdrage leveren aan een beter milieu. En het oog wil ook wat! De verpakking is niet alleen gemaakt uit duurzaam materiaal maar ziet er ook nog eens mooi uit. De grootste uitdaging? De verpakking voor de mosselen! Ook daar is Lunch Garden met vlag en wimpel in geslaagd.   Vakantiegevoel bij Lunch Garden met mosselen à volonté Uit een enquête bleek al dat de trouwe klanten zin hadden om terug te keren naar hun favoriete Lunch Garden restaurant en deze trend ziet Lunch Garden nu ook in haar restaurants. « Het is duidelijk dat onze klanten hun bezoek aan hun Lunch Garden restaurant de voorbije tijd gemist hebben en zin hebben om hun normale leven te hervatten. En dat kan perfect in alle veiligheid in onze restaurants », aldus Ann Biebuyck. Voor een op en top vakantiegevoel kunnen klanten vanaf 6 juli voor maar 14,99 euro à volonté smullen van de mosselen met witte wijn of looksaus, op Provençaalse wijze of gewoon natuur met frietjes in alle Lunch Garden restaurants. Een pitstop op weg naar jouw vakantiebestemming, een bezoek aan jouw favoriete Lunch Garden restaurant in de buurt of mosselen bij jou thuis, Lunch Garden biedt verschillende opties deze zomer!    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 juli 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving