BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Lange rijen wachtende voor iconische Coca-Cola kersttruck en de Kerstman die vandaag te gast was aan het Ring Shopping Noord te Kortrijk

Foto NSK
Foto NSK
Speciaal bezoek vandaag op de parking van het Ring Shopping Center Noord te Kortrijk.  Je kent hem zeker uit de reclamespots: de wereldwijd bekende rode kersttruck van Coca-Cola waarbij honderden lichtjes de magische Kerstsfeer tot leven toveren. Vandaag was hij ook voor de eerste keer in het echt op bezoek ter hoogte van het Lunch Garden filiaal in het Ring Shopping Center Noord en duidelijk was dit heel wat mensen niet ontgaan.
Foto NSK
Foto NSK
In lange rijen was het dan ook een tijdlang aanschuiven in de regen om een meet and greet te hebben bij het haardvuur met de Kerstman.   Ook de leerlingen van het VBS de Watermolen onderbraken graag even hun lessen om de kerstman in het echt te zien en vonden het dan ook extra leuk om ermee op de foto te gaan.
Foto NSK
Foto NSK
Wie de kerstman bezocht kreeg  naast een foto met de kerstman en een gepersonaliseerde kerstkaart, ook een kerstmuts en een Coca-Cola cadeau als aandenken.  De gekende kersttruck maakt van 19 tot 24 december een rondreis langs twaalf restaurants van Lunch Garden, waarbij vandaag Kortrijk aan de beurt kwam.  Dat iedereen de kerstman nu kent als een vrolijke figuur met een witte baard en een rood pak, is eigenlijk deels aan Coca-Cola te danken gezien het frisdrankmerk in 1931 een reclamecampagne lanceerde met Santa Claus in de hoofdrol. In de jaren die vooraf gingen aan deze campagne zag de kerstman er immers overal ter wereld anders uit.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 december 2022
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws