BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder lichtgewond na klap tegen boom in Ieper

Bestuurder lichtgewond na klap tegen boom in Ieper
Foto: FVL
Dinsdagvoormiddag omstreeks 10u50 reed een 60-jarige man uit Ieper met zijn wagen in de Groenestraat richting Jan Yperman Ziekenhuis. Om nog onduidelijke reden week de bestuurder van zijn rijvak af en kwam aan de linkerzijde van de straat op het voetpad terecht. Daar miste hij op een haar na een eerste boom, maar botste tegen een muurtje aan de oprit van een woning. Daarna kwam de wagen tegen een volgende boom tot stilstand. De bestuurder kon nog voor aankomst van de brandweer uit zijn wagen worden bevrijd en werd lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 augustus 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te